In order to view the products available in your region, please select your store and language of choice.
Station de vélos

Toronto City Hall Bike Station

To celebrate the 50th anniversary of the new Toronto City Hall, architect Vis Sankrithi from UOAI architects worked on the new bicycle station project at Nathan Philips Square.

About this project

Photography of original architectural competition models are featured on gold-coloured digitally printed custom ceramic wall slabs by Ciot, creating a striking visual & informational array. The bike station was the recipient of an honourable mention award in the annual 2020 Ceramics of Italy Tile Competition. Read more about the new bicycle station project HERE

Station de vélos 2
Station de vélos 3

Project Contributors

Photo Credits: Scott Norsworthy

Architect: Vis Sankirithi, UOAI architects